Food Working to cykl spotkań branżowych organizowanych w ramach projektu Food and Design. Podczas wydarzeń specjaliści z różnych dziedzin dyskutują na temat zmian, trendów i rozwoju sektora food w Polsce i na świecie. Twórcy projektu zapraszają na kolejne spotkanie z tej serii, które odbędzie się 26 stycznia o godz. 18:00 w Studiu Od kuchni przy ul. Chodakowskiej 12 w Warszawie. Temat spotkania to „Premiumizacja vs. inflacja w branży food”.
Gośćmi specjalnymi najbliższego spotkania będą: Antoine Azaïs, Dyrektor Project Warszawa; Agata Latanowicz, Specjalistka ds. Strategii Marketingowej, Lidl Polska; Mateusz Tryjanowski, Head of Marketing & E-commerce, HAYB; Marcin Wawrzeń, Country Manager Restaurant Club. W spotkaniu udział weźmie również pomysłodawczyni projektu Food and Design oraz CEO agencji kreatywnej Od kuchni – Magda Malutko.
U progu nowego roku, w czasie utrzymującej się wysokiej inflacji, nie mogliśmy pominąć tego tematu w kalendarium spotkań z serii Food Working. Czym jest produkt premium w świecie kryzysu ekonomicznego? Jak inflacja wpływa na zachowanie konsumentów? A może wyniesiemy coś pozytywnego z tego doświadczenia? Już wkrótce poznamy odpowiedzi na te pytania – komentuje Magda Malutko.
Na spotkanie z cyklu Food Working zaproszone są zarówno osoby zawodowo związane z branżą food, jak i pasjonaci chcący zgłębić wiedzę na temat rynku FMCG czy HoReCa. Udział w spotkaniu jest bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja na stronie foodanddesign.pl/food-working/. Liczba miejsc jest ograniczona.
Więcej informacji o projekcie na: www.foodanddesign.pl.
Kontakt dla mediów:
Kaja Pomiankiewicz
Communication Specialist
Agencja kreatywna Od kuchni
kaja.pomiankiewicz@odkuchni.co
tel: 665 113 144